Dorpshuis neemt nieuw TV systeem in gebruik

Het Dorpshuis Hoogkerk heeft vanaf maandag 20 februari een nieuw TV-systeem in gebruik genomen. Bezoekers van de vensterschool kunnen via een beeldscherm in de centrale hal van de  vensterschool kennis nemen van diverse informatie over bijvoorbeeld activiteiten en openingstijden.

“In de nabije toekomst wordt het systeem uitgebreid met beeldschermen boven aan de trap en in de sportkantine. Hierop kan bijvoorbeeld ook informatie te vinden zijn over activiteiten in de sporthal. Ook willen we graag met partners in en om de vensterschool  in gesprek om te kijken of zij willen deelnemen; hun informatie zou via dit systeem zichtbaar gemaakt kunnen worden voor bezoekers.”, aldus de Zakelijk Leider van het Dorpshuis.

Tussen de informatie van het Dorpshuis door is nu nog het laatste nieuws en informatie over het weer te zien.